Az oktatás jövőjéért sétálnak pénteken Törökbálinton

Az oktatás jövőjéért sétálnak pénteken Törökbálinton

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Törökbálinti séta az oktatásért - Ki fog holnap tanítani?! elnevezéssel tartanak megmozdulást pénteken két iskola szülői közösségének szervezésében. Bárki csatlakozhat, aki kicsit is aggódik az oktatásért. „Hozhatjátok gyermekeiteket is, hogy láthassák, teszünk azért, hogy legyenek tanáraik a jövőben, és hogy legyen minőségi oktatásuk! Hozzatok krétát és rajzoljatok támogató, bíztató és figyelemfelkeltő üzeneteket az aszfaltra az iskola épületeinél és útközben!” – írják a szervezők a Magyar Hanghoz eljutattott felhívásukban. 

Dátum: 2022. október 7. 15:45-17:00
Találkozó: 15:45-kor a Sportközpont melletti Kinizsi-parkban.
Indulás: 16:00-kor
Program:
15:45-16:00 Gyülekező a Kinizsi-parkban
16:00-16:30 Séta a Szérüskertbe
16:30-16:45 Szülői aggodalmakat összefoglaló szolidaritási nyilatkozat felolvasása, hozzá aláírások begyűjtése
16:45-17:00 Közös éneklés - Mi vagyunk a Grund!
kb. 17:00 Rendezvény vége
Az útvonal érinti a Köztársaság téri épületet, így az alsósok ott is csatlakozhatnak kb. 16:10-kor.

Facebook esemény linkje:
https://fb.me/e/4JlpBRxVw

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.