Balesetet okozott, majd eltűnt az embercsempész

Balesetet okozott, majd eltűnt az embercsempész

Embercsempész okozott balesetet (Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Embercsempész okozott balesetet Csákvár környékén – számolt be róla a police.hu hétfőn. Mint írták, állampolgári bejelentés érkezett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitánysághoz október 31-én 7 óra 15 perc körül, miszerint a 8119-es számú úton Csákvár térségében, egy személygépjármű eddig ismeretlen okból balesetet szenvedett és az oldalára borult.

A kiérkező járőrök a felborult litván honosságú személygépjármű mellett egy, majd a környéken levő bokros területen további nyolc főt találtak, akik közül a balesetben hárman megsérültek. A jármű utasai magukat szír állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért őket a rendőrségre előállították. A gépjármű vezetője a baleset után elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök jelenleg is keresik.

A rendőrség emlékeztetett: az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Címkék: baleset, embercsempész