Baranyi Krisztina nem válaszolt a Pesti Srácok munkatársának kérdésére az ATV műsorán

Baranyi Krisztina nem válaszolt a Pesti Srácok munkatársának kérdésére az ATV műsorán

Baranyi Krisztina az ATV Szigorlat című műsorában (Képernyőfelvétel: ATV / Media1)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester az ATV élő adásában közölte a kormánypárti PestiSrácok munkatársával, nem nyilatkozik ócska propagandistáknak – számolt be róla a Media1.

Baranyi az ATV Szigorlat című műsorába ment el, ahol a két műsorvezető mellett mindig van egy vendégújságíró is valamelyik másik médiumtól, így ők hárman kérdeznek az az napra meghívott politikustól. A vendégújságíró ezúttal a Pesti Srácoknál dolgozó Szalai Szilárd volt, akinek viszont nem kívánt válaszolni a kerületvezető. Így a két ATV-s műsorvezetőnek, Krug Emíliának vagy Kárász Róbertnek kellett Szalai kérdéseit megismételni ahhoz, hogy Baranyi feleljen arra.

– Kicsit kellemetlen helyzetbe hoztak engem, én régóta hangoztatom, és megfogadtam, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom, úgyhogy most sem fogom ezt tenni. Én nem tudtam, hogy ön itt lesz, és ha tudom, akkor nem jövök el – mondta Baranyi. Később arra is kitért: „Csodálom is, hogy ez a televízió egyáltalán beenged ebbe a stúdióba ilyen embereket, akiknak az újságíráshoz, a szakmához nulla közük van, folyamatosan mindenféle gátlás nélkül hazudoznak és csúsztatnak”.