Baranyi Krisztinát támogatja a Momentum

Baranyi Krisztinát támogatja a Momentum

Gelencsér Ferenc és Baranyi Krisztina (Fotó: Gelencsér Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Baranyi Krisztinát támogatja a Momentum Ferencvárosban a 2024-es önkormányzati választásokon – jelentette be Gelencsér Ferenc, a párt elnöke a Facebook-oldalán hétfőn.

„Mi a Momentumban ország- és Európa-szerte, itthon az önkormányzatokban, valamint az Európai Parlamentben azon dolgozunk, hogy őszinte, igazságos és emberközpontú Magyarországot építsünk, a Holnap Magyarországát. Ebben pedig Baranyi Krisztina az egyik legerősebb szövetségesünk. Nem kérdés, hogy őt kell támogatnunk a jövő évi önkormányzati választáson” – írta bejegyzésében a Momentum elnöke és hozzáteszi, hogy büszke rá a közösen elért helyi eredményekre és arra, hogy sikerült egy emberközpontú kerületet létrehozni minden nehézség – koronavírus, infláció, ukrán-orosz háború – ellenére.

„Baranyi Krisztina ráadásul élen jár a korrupció felszámolásában is: rögtön a ciklusa elején 150 milliót takarított meg a ferencvárosi lakosoknak, a Fidesz-korszakban létrehozott, különböző áltevékenységek kiszűrésével. Mert a pénzt nem kamutevékenységekre kell költeni, hanem például arra a hatemeletes szakrendelő-épületre, ami most épül Ferencvárosban” – hangsúlyozta Gelencsér.