Molinón kérdezi a Momentum: Ki a valódi felelős?

Molinón kérdezi a Momentum: Ki a valódi felelős?

Orosz Anna momentumos politikus Bicske határában. (Fotó: Orosz Anna Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Négy hónap telt el az elmúlt 14 év legnagyobb fideszes botránya óta, amikor megkegyelmeztek a bicskei pedofil igazgató bűntársának. Tették mindezt azután, hogy éveken át tétlenül nézték a bicskei gyermekotthon lakóinak szenvedését, egészen addig, amíg egyikük öngyilkos nem lett” – írja Orosz Anna, a Momentum politikusa, aki Bicske határában egy, a felelősöket firtató molinó mellett pózolt. 

Szerinte a botrány kirobbanása óta eltelt hónapokban egyetlen fideszes politikus sem kért bocsánatot az áldozatoktól, továbbra sem tudni, hogy ki áll valójában a kegyelem mögött és senki nem vállalt felelősséget a kormányból. Vasárnap ünnepeljük a gyereknapot, amit az ellenzéki párt jó alkalomnak talál arra, hogy rámutasson a Fidesz hazugságaira. – A Fidesz azt hazudja, hogy mindent megtesznek a magyar gyerekekért, milliárdokból plakátolják körbe a országot, hogy megvédik a családokat – szögezi le a politikus.  Eközben szerinte Magyarországon a harmadik legmagasabb azoknak a gyerekeknek az aránya az EU-ban, akik nélkülöznek, nincs pénz nyaralásra, egészségesen étkezésre vagy az albérlet kifizetésére. – Folyamatosan zárnak be a szülészetek, gyermekorvosi ügyeletek. Nincsen elegendő bölcsődei férőhely, a kormány folyamatosan zülleszti az oktatási rendszert. A gyermekvédelmi rendszer romokban – ecseteli a helyzetet. Végül azzal a gondolattal zárja bejegyzését, hogy a június 9-i választás tétje nem más, mint a gyerekek jövője.