Németh Szilárd nehezen nyugszik bele a csepeli vereségbe

Németh Szilárd nehezen nyugszik bele a csepeli vereségbe

Németh Szilárd (Németh Szilárd / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csúnyán elbukta Csepelt a Fidesz, jelöltje, Dudás Zoltán mindössze 10,24 százalékot kapott a vasárnapi önkormányzati választáson. A Fideszből kizárt Borbély Lénárd viszont 67,38 százalékkal nyert. Ennek alkalmából Németh Szilárd Fidesz-alelnök köszönetet mondott ugyan a fideszes jelöltre választóknak, de elég szemrehányóan írt azokról, akik nem szavaztak rájuk. Vagyis a többségről.   

– Tudomásul veszem, hogy a csepeli választók többsége nem Orbán Viktor jelöltjeire, nem a Fidesz-KDNP békepolitikájára és nem Dudás Zoltán – kormány által is támogatott – programjára szavazott – jelentette ki. Utána felhánytorgatta, hogy az elmúlt öt évben 37 milliárd forint kormányzati támogatást harcolt ki és szerzett meg a csepeli utak, járdák, oktatási, egészségügyi, szociális, sport- és kulturális intézmények, játszóterek, parkok megépítésére, megújítására. – Csepel kapta a kerületek közül toronymagasan a legnagyobb kormányzati Covid- és energiaválság-kompenzációt – folytatta. „Tegnap azonban világos üzenetet kaptunk: mindennek ellenére az elkövetkezendőkben Borbély Lénárd és új, Fidesz-ellenes pártja, a Közösen Csepelért Polgári Párt, illetve Magyar Péter és a Tisza Párt kell – állapította meg keserűen a fideszes politikus.