Ma kelt egybe Mészáros és Várkonyi

Ma kelt egybe Mészáros és Várkonyi

Sorra hajtanak be a luxusautók az Alcsútdobozi arborétum bejáratán. (Fotó: Gulyás Balázs/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pénteken kötötte össze életét Magyarország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc korábbi gázszerelő, Orbán Viktor miniszterelnök közeli jóbarátja és Várkonyi Andrea műsorvezetőnő Alcsútdobozon, az arborétum területén; noha korábban egyes pletykák Tihanyt emlegették a lakodalom lehetséges helyszíneként. 

Az Alcsúti Arborétum honlapjára, illetve a Facebook-oldalára fel is került nemrég, hogy a park „technikai okok/forgatás” miatt szeptember 13–26. között zárva tart, ebből gyanította a 168 Óra már csütörtökön, hogy ott tartják az esküvőt.

Lapunk helyszínen tartózkodott munkatársa szerint az arborétumot teljesen lezárták, kisebb hadseregnyi biztonsági őr védi, miközben folyamatosan hajtanak be a területre a drágábbnál drágább luxusautók. Hírek szerint maga a ceremónia délután három órakor kezdődött. A Blikk korábbi beszámolója szerint klasszikus zene hallatszott ki délelőtt fél tizenegy körül az arborétum belsejéből, talán hangpróba volt.

Már az arborétumon belüli utakon is kettesével járőröztek a biztonságiak, de a kinti buszmegállóban is őrök vigyáznak arra, nehogy megálljon ott valaki illetéktelen, feltehetően azért, mert onnan jobb belátás nyílik az arborétum területére. Lapunk munkatársát is – amikor autójával egy pillanatra megállt ott – az Eurovéd Security biztonsági cég embere próbálta távozásra bírni. Egyébként az arborétumba is megpróbáltunk bejutni, de elhajtottak. Az Eurovédet a szakmában Mészáros Lőrinchez kötik. A Mészáros Gasztro cateringcég autói is ott sürgölődnek a helyszínen, de láttunk sushi-házhozszállító teherautót is.

Munkatársunk többek között szemtanúja volt Rákay Philip kormányközeli internetes influenszer és médiavállalkozó, valamint Dzsudzsák Balázs egykori válogatott labdarúgó, jelenlegi debreceni játékos érkezésének. (Frissítés: Rákay Philip közösségi oldalán cáfolta, hogy részt vett volna Mészárosék esküvőjén). Egy, az itteni felhozatal átlagánál szerényebb autóval érkezett meg a környék fideszes országgyűlési képviselője, Tessely Zoltán, akit „Orbán számtartójának” is neveznek a helyiek.

Amikor munkatársunk elhagyta az esküvő helyszínét, arról számolt be, hogy az ifjú pár már kimondta a boldogító igent, és már a lagzi hangjai szűrődtek ki az alcsútdobozi alkonyatba. A kapun szinte kizárólag a feltehetően a cateringet bonyolító vendéglátóipari vállalkozók gépjárművei hajtottak ki és be.