Biztossá vált, hogy Somos András visszatér az ATV-re

Biztossá vált, hogy Somos András visszatér az ATV-re

Somos András (Forrás: Somos András Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Igen, Somos András visszatér hozzánk” – mondta Szlazsánszky Ferenc az ATV Fórum című műsorában egy betelefonáló kérdésére. A Media1 értesülései szerint most már végleges az, ami pár hete csak lehetőségként merült fel: Somos András a februári távozása után visszatér az ATV képernyőjére.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója nemrég azt mondta, kutatást készítenek a nézők körében, mit szólnának, ha Somos visszatérne. A Media1 szerint a kutatás azt mutatta, Somos továbbra is nagyon népszerű a tévénézők körében. A televízió hamar meg is egyezett vele a visszatérés részleteiről, és aláírták a szerződését. Somos a Fórum című betelefonálós műsorának lesz az egyik műsorvezetője.

Somos András még februárban maga jelentette be távozását, miután a Start című műsor élő adásában Márki-Zay Péter ezzel ellentétes állítását pontosítandó – az ügyvédként is tevékenykedő műsorvezető – kijelentette, hogy Kaleta Gábor perui nagykövetet nem pedofiliáért ítélték el, hanem gyermekpornográf tartalmak birtokláséért. Somos még az adás napján tisztázta, hogyan értette, amit mondott, és elismerte, hogy az esetleg félreértésekre adhatott okot. Hangsúlyozta, hogy elítéli a kiskorúakról készített szexuális tartalmú felvételek tárolását is. Somos olyannyira népszerű volt az ATV nézőinek körében, hogy távozásakor egy petíciót is indítottak, amiben több ezren követelték, hogy térjen vissza a képernyőre.