Blikk: Erdogan fia Budapestre érkezett, Gattány Györgyék irodaházában fogadták

Blikk: Erdogan fia Budapestre érkezett, Gattány Györgyék irodaházában fogadták

Recep Tayyip Erdogan török elnök nyilatkozik a sajtó képviselőinek a világ iparilag legfejlettebb hét államát tömörítő csoport, a G7 vezetőinek a csúcstalálkozója után Brüsszelben 2022. március 24-én (Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Államfőknek kijáró biztonsági intézkedések mellett, teljes titokban látogatott el Recep Tayyip Erdogan török elnök fia Magyarország egyik leggazdagabb emberének, Gattyán György cégének az irodaházába. Ugyanakkor Necmettin Bilal Erdogant nem Gattyán fogadta, a milliárdos ugyanis külföldön tartózkodik – írta értesüléseire hivatkozva a Blikk vasárnap.

A lap szerint Erdogan fia golyóálló autóban, konvojjal érkezett meg Gattyán György cége, a Docler Holding központjába vasárnap délután. Úgy tudják, az épületet már napokkal korábban ellenőrizték a hatóságok, a cég dolgozóit pedig arról tájékoztatták, hogy a különleges vendég ott tartózkodása során még ők sem mozoghatnak szabadon az irodaházban.

A Blikk megkereste a Docler Holding kommunikációs vezetőjét, Nemes Tamást, aki a látogatás tényét megerősítette, részleteket azonban nem árult el. Az viszont a lap szerint ismert, hogy Necmettin Bilal Erdogan az Etnosport Világszövetség elnökeként meghívást kapott a péntektől vasárnapig tartó VII. Kurultaj hagyományőrző rendezvényre, és információik szerint a Doclerhez is ebben a minőségében érkezett. Gattyán a Teqball nevű sport egyik alapítója is, és úgy tudják, egy kisebb bemutatót is tartottak a labdajátékból Erdogan fiának.