Botrány a DK kongresszusán – Videóval

Botrány a DK kongresszusán – Videóval

Részlet a Hír TV híradásából.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Néhány fiatal bejutott a Demokratikus Koalíció mai tisztújító kongresszusának helyszínt adó rendezvényközpontba, ahol egy transzparenssel megzavarták a DK összejövetelét.

Az akció közben harsogott jelszavakból arra következtethetünk, hogy a 2006-os rendőrterrorral, és az abban vállalt szerepével kívánták szembesíteni Gyurcsány Ferencet. Erre utal a transzparensükre felírt „Szabadság” szó is. (2006. október 23-án a tüntetők az installációként kihelyezett életnagyságú „Szabadság” feliratból építettek barikádot – a szerk.)

– A biztonsági őrök és a demonstrálók között dulakodás is kialakult. A rendzavarókat végül eltávolították a rendezvény helyszínéről – tudósított a Hír Tv.

Lapunk úgy tudja, a Gyurcsány Ferenc ellen demonstrálók az Identitás Generáció nevű szélsőjobboldali ifjúsági szervezethez tartoznak.

A Hír Tv felvételeit az incidensről itt tudja megnézni:

Megzavarták a DK kongresszusát

Nincs az új koronavírussal fertőzött beteg a visegrádi államokban - emelte ki az emberi erőforrások minisztere a Kossuth Rádióban. Felfüggeszti a kormány a menekültek befogadását a tranzitzónákba, a már ott tartózkodók érdekében - jelentette be Bakondi György. Az illegális migránsok zöme Iránból vagy Iránon keresztül érkezik és fennáll a veszélye, hogy hordozzák a koronavírust.

Gyurcsány: csak összefogással sikerülhet Orbán megbuktatása | Magyar Hang

Az ellenzék vezető ereje nem egyik vagy másik párt, hanem egy közös szándék, a közös akarat, hogy Magyarország újra köztársaság, Magyarország újra demokrácia legyen - mondta Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció X. tisztújító kongresszusán. A volt miniszterelnök, a DK elnöke szerint története legsikeresebb évén van túl a párt, a tavalyi önkormányzati választások alkalmával megerősítették vidéki jelenlétüket.