Budai Gyula: Hol volt Márki-Zay, amikor Révész Máriuszt véresre verték a rendőrök?

Budai Gyula: Hol volt Márki-Zay, amikor Révész Máriuszt véresre verték a rendőrök?

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő (b.) a külgazdasági és külügyminisztert üdvözli

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Hol volt Márki-Zay Péter 2006.október 23-án? – tette fel a kérdést Budai Gyula, a Fidesz egykori elszámoltató biztosa, jelenlegi országgyűlési képviselője. 

A politikus posztjában tovább részletezte a kérdést: „Hol volt Márki-Zay, 2006.október 23-án, amikor megindult a rendőrök lovasrohama az Astoriánál a békés tüntetők ellen? Hol volt Márki-Zay, amikor gumilövedéket és füst gránátot lőttek az ünneplőkre, amikor kilőtt szemű és vérző fejű emberek feküdtek az utcán? Hol volt Márki-Zay, amikor azonosító szám nélküli rendőrök ütötték és verték a békés ünneplőket a körúton? Hol volt Márki-Zay, amikor Révész Máriuszt véresre verték a rendőrök? Hol volt Márki-Zay 2006.október 23-án, tudja valaki?! Én tudom! 2006.október 23-án Márki-Zay az Egyesült Államokban volt” – írta.

Okfejtése azzal folytatódott, hogy azt a kérdést is feltette, hol lesz most október 23-án Márki-Zay. – Dobrev Klárával fog egy színpadon állni, azzal a Dobrevvel, akinek nagyapja Apró Antal, élen járt az ’56-os forradalom leverését követő véres megtorlásokban. Azzal a Dobrev Klárával, aki Gyurcsány Ferenc felesége, annak a Gyurcsánynak, akinek jelentős szerepe volt, 2006.október 23-án történt véres eseményekben. Márki-Zay idén október 23-án együtt fog ünnepelni Apró Antal unokájával, Dobrev Klárával, és a 2006.októberi véres eseményekért felelős Gyurcsány Ferenccel! Na, ez Márki-Zay Péter valódi arca, mielőtt bárkit megtévesztene! – zárta gondolatmenetét.