BVOP: Kővel dobálták meg a határzár megerősítésén dolgozó fogvatartottakat

BVOP: Kővel dobálták meg a határzár megerősítésén dolgozó fogvatartottakat

A Miniszterelnöki Kabinetiroda által közreadott képen kapu látható az ideiglenes biztonsági határzárnál a magyar-szerb határon, Ásotthalomnál 2021. szeptember 1-jén (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Kabinetiroda/Vadnai Szabolcs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kővel dobálták meg migránsok a büntetés-végrehajtás munkatársait és a határkerítés megerősítésén dolgozó fogvatartottakat a határzár szerb oldaláról – közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) kedden az MTI-vel.

Azt írták, hogy hétfő délután baltával, botokkal felfegyverkezve jelent meg egy 15-20 tagú csoport Ásotthalom térségében az ideiglenes biztonsági határzár szerb oldalán. – Az illegális bevándorlók kövekkel dobálták meg a kerítés megerősítésén dolgozó elítélteket és felügyelőiket – közölte a BVOP.

– A felügyelők a fogvatartottakkal biztonságos távolságba vonultak, személyi sérülés nem történt. Az ideiglenes biztonsági határzár megerősítése - fokozott óvintézkedések mellett – folytatódik – áll a közleményben.

Címkék: BVOP, határzár