A CÖF szerint támadják a honlapjukat, hogy ellehetetlenítsék a Békemenet szervezését

A CÖF szerint támadják a honlapjukat, hogy ellehetetlenítsék a Békemenet szervezését

A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői érkeznek az Országház előtti Kossuth Lajos térre 2018. március 15-én (Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Békemenetet szervező Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) honlapját és a 2022plusz hírportált két napja folyamatos terheléses támadás éri, használhatatlanná téve a kommunikációt – számolt be erről maga a kormánypárti, magát civilnek tituláló szervezet csütörtökön.

Mint írták, a támadások több ország felől irányulnak feléjük, „megpróbálva ellehetetleníteni szervező munkánkat és a 2021. október 23-ra tervezett több százezres demonstrációnkat”. – Szakembereink dolgoznak az elhárításon, 15000 szellemi honvédőnk pedig önkéntes munkával az országban szervezi ünnepi megemlékezésünk sikeres lebonyolítását – zárták közleményüket.