Csuklótörést szenvedett a Vámpírok báljának díszletéről lezuhanó színész, Jegercsik Csaba

Csuklótörést szenvedett a Vámpírok báljának díszletéről lezuhanó színész, Jegercsik Csaba

A Vámpírok bálja a Vígszínházban (Fotó: Vámpírok bálja (Tanz Der Vampire) musical / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jegercsik Csaba színművészt csuklótöréssel szállították kórházba, miután leesett egy 3-5 méter magas díszletelemről a Vámpírok báljának előadása közben péntek este – írta az MTI. Mint beszámoltunk róla, a baleset péntek este történt a Vígszínházban, amely helyt adott a külsős produkciónak. 

A darabot színpadra vivő PS Produkció az MTI érdeklődésére közölte: a 348. előadáson a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet. – Jegercsik Csaba színművészt, aki több mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap – írták. Kitértek arra is, hogy az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján végül megtartották.

Az előadás Facebook-oldalán később azt közölték, hogy a művészt csuklótöréssel szállították kórházba. – Csabával beszéltünk telefonon. Jól van – írták. A bejegyzés szerint a a hétvégére tervezett további négy előadást megtartják. Az MTI a baleset kapcsán megkereste a Vígszínházat is. Úgy reagáltak: a PS Produkció saját szakemberekkel dolgozott, a Vígszínház pedig „most is, mint minden házbérlésnél” ügyeletet biztosított a bérlő részére.
A szerződés szerint minden felelősség a bérlőt terheli – hangsúlyozták. – A Vígszínház jobbulást kíván Jegercsik Csabának! Bízunk abban, hogy mihamarabb felépül, és ehhez minden támogatást megkap – írták.

Címkék: színház, baleset