Díjnyertes filmrendező készítette Márki-Zay legújabb kampányfilmjét

Díjnyertes filmrendező készítette Márki-Zay legújabb kampányfilmjét

Márki-Zay Péter családja körében a kampányfilmjében. Forrás: Egységben Magyarországért.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hamarosan televíziókban és online is látható lesz az Egységben Magyarországért pártszövetség kampányfilmje, amelyben az ellenzéki miniszterelnök-jelölt egy családi történeten keresztül mutatja be, mi hajtja a választási küzdelemben.

A koncepció egy megtörtént családi jelenetre épül. A kampánystáb először akkor hallotta a történetet, amikor az előválasztás két fordulója között a Karácsony Gergely visszalépését bejelentő sajtótájékoztatón Márki-Zay Péter elmesélte. Az egyperces szpotban az ellenzéki miniszterelnök-jelölt feleleveníti, hogy amikor először indult választáson, 2018-ban, az akkor nyolcéves kisfia, Palika megkérdezte, hogy mi történik körülöttük. „Valami olyan, mint amikor van egy nagy gyerek az osztályban, aki terrorizálja a többieket, elveszi az uzsonnájukat, és aki csak felszólal ellene, azt megveri. Édesapád pedig elhatározta, hogy feláll és megmondja a nagy gyereknek, hogy ezt nem szabad. Lehet, hogy elbukom, hogy engem is megvernek. De az is lehet, hogy a többi kicsi is sorban feláll, és együtt elzavarjuk a rossz gyereket” – válaszolta neki.

A felvételeket Márki-Zay Péter vásárhelyi otthonában vettük fel, családja körében – mondta el Simon András, a kampány kommunikációs vezetője. A film szűk költségvetésből készült, az alkotók jelentős része ingyen, vagy a piaci díjazás töredékéért vállalta a munkát. A kampányfilmet Pálfi György Balázs Béla-díjas filmrendező készítette.

A kampányvideó ITT tekinthető meg.