Dulakodás közben megkéseltek egy férfit Óbudán

Dulakodás közben megkéseltek egy férfit Óbudán

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csütörtök délután fél kettőkor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Budapest III. kerületében, egy Váradi utcai lakóház udvarán egy férfit késsel megszúrtak – írja a police.hu.

A sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol megállapították, hogy sérülései életveszélyesek, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított nyomozást, és megkezdte az elkövetők felkutatását.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves B. Krisztián és párja, a 23 éves B. Vivien a lakóház alagsorában szóváltásba keveredett a későbbi sértettel, majd B. Krisztián és a férfi között dulakodás alakult ki. B. Krisztián szólt a nőnek, hogy hozzon egy kést, amit a nő meg is tett, és a párjával dulakodó férfit hátba szúrta, majd mindketten elmenekültek a helyszínről.

A BRFK Nyomozó Főosztályának és a Bűnügyi Bevetési Osztályának nyomozói öt órával később Kőbányán, a Martinovics téren mindkettőjüket elfogtak, majd elállíttatásukat követően emberölés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették őket.

Az elfogásról videó is készült, amely itt tekinthető meg: