Dúró Dóra saját sikerének tudja be az alaptörvény-módosító javaslatot

Dúró Dóra saját sikerének tudja be az alaptörvény-módosító javaslatot

Dócs Dávid, Cserháthaláp független polgármestere, Dúró Dóra független országgyűlési képviselő és Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, a Mi Hazánk Mozgalom alapítója (b-j) sajtótájékoztatót tart a Fővárosi Törvényszék civil szervezetek irodája előtt 2018. július 3-án (MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Ezért kellett darálni: így elértük, hogy az Alaptörvénybe kerül, hogy az anya nő, az apa férfi, az állam pedig garantálja a gyermek születési nemének megfelelő, háborítatlan fejlődését, azaz a homoszexuális propaganda óvodai tiltását, és a deviáns párok sem fogadhatnak örökbe gyermeket ezután” – írta a közösségi oldalára Dúró Dóra, a Mi Hazánk parlamenti képviselője.

A politikus – ahogy arra utal is – a Varga Judit igazságügy-miniszter által jegyzett alaptörvény-módosító javaslatot kommentálta a közösségi oldalán. Emlékezetes, Dúró Dóra szeptemberben előbb széttépett, majd ledarált egy mesekönyvet. A Meseország mindenkié című kötetben ismert mesék átiratai szerepelnek LMBTQ-szereplőkkel.

https://www.facebook.com/durodora/photos/a.200557646646776/3546663958702778

Dúró Dóra szerint az igazságügyminiszter alaptörvény-módosító javaslata annak köszönhető, hogy a darálós figyelemfelhívással a párt ráirányította a figyelmet a kötetre, akkora lett a társadalmi felháborodás, hogy rákényszerítették a kormányt a cselekvésre.

Korábban ugyanis hiába javasolta maga az „LMBTQP-lobbi” óvodai propagandája tiltását egy indítványban, leszavazta azt a Fidesz is. Idén augusztusban ismét benyújtotta a javaslatot, de nem tűzték napirendre az országgyűlésben – magyarázta.