Elfogták a rendőrök a HÉV-megállóban élvezkedő szatírt

Elfogták a rendőrök a HÉV-megállóban élvezkedő szatírt

A szilasligeti HÉV-megálló. Itt történt az ominózus eset (Fotó: Wikipédia)

Fotó: Rakás / Wikimédia

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tisztelt Lakosság! Tájékoztatom Önöket, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai a »mézpergetőt« tegnap este elfogták. Köszönöm a rengeteg segítő szándékú levelet!” – írta Facebook-oldalán Gyuricza László, Kerepes polgármestere.

Ezzel a bulvársajtó egyik aktuális rejtélye oldódhatott meg, hiszen a sajtó napok óta azzal foglalkozik, ki lehetett a szilesligeti HÉV-megállóban, augusztus 15-én önkielégítő férfi. Az illetőt amúgy maga Gyuricza leplezte le, aki választás elé állította az elkövetőt: két napot adott neki arra, hogy feladja magát – különben nyilvánosságra kerül a róla készített ipari kamerás felvétel. A »mézpergető« nem jelentkezett, a polgármester beváltotta ígéretét, a videó alapján pedig valaki felismerte a szatírt.

A rendőrség így eljárást indíthatott a közszeméremsértéssel gyanúsított férfi ellen. A Telexnek a hatóságok ugyanakkor azt is jelezték: vizsgáljak a Gyuricza által bemutatott felvétel megszerzésének, nyilvánosságra hozatalának körülményeit is.