Eltűnt egy hatéves kisfiú Tolna-Mözsön, nagy erőkkel kutatnak utána

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Eltűnt egy hatéves kisfiú, Nyári Gergő Dávid tolna-mözsi otthonából hétfő délután, megtalálásához a lakosság segítségét kérik – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán este. Mint írták, a 6 éves kisfiú hétfő délután öt óra körül tűnt el Tolna-Mözs Temető utcai otthonukból! Gergő az emberekkel nem nagyon kommunikál, visszahúzódó. Eltűnésekor szürke pulóvert és kék nadrágot viselt. A fiút most is nagy erőkkel keresik. Aki bármilyen információval rendelkezik Nyári Gergő Dávid eltűnésével kapcsolatban, hívja haladéktalanul a 0674501106-os számot vagy a 112-és segélyhívót – kérték.

A kisfiú úgy tudott kijutni az ingatlan területéről, hogy a viharos szél következtében kinyílt a kertkapu – mondta a Teol.hu-nak Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Nagyon sokan, legalább száz ember keresi a kisfiút – közölte este háromnegyed kilenckor a megyei portállal a tolnai polgárőrség elnöke. Szilák Henriette elmondta: 5 óra körül érkezett bejelentés az eltűnésről, előbb a rendőrség, majd fél hat körül a polgárőrség is megkezdte a keresést. A tolnai és szekszárdi rendőrökön és a polgárőrökön kívül a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület keresőkutyás egysége, valamint civilek, főként ismerősök is csatlakoztak a kisfiú felkutatásához, legalább százan. A kutyás keresést a viharos szél is nehezíti. A kutatást most a magánházaknál felszerelt kamerák által rögzített felvételek ellenőrzésével folytatják, hátha valahol rögzítették a fiú útvonalát – tette hozzá.

Frissítés: a kisfiút kedd délután megtalálták.

Címkék: eltűnés