Fedélzeti kamera elé parkoltak az autórongáló tolvajok – lebuktak

Fedélzeti kamera elé parkoltak az autórongáló tolvajok – lebuktak

Az elkövetők (Forrás: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy férfi és egy nő 2021. június 19-én Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton levágta, majd ellopta egy leparkolt autó katalizátorát. Ám miután a tolvajok a megrongált autó elé parkoltak saját kocsijukkal, az esetet rögzítette annak fedélzeti kamerája – derül ki a rendőrség honlapjáról. Mint írták, a felvételen az is látszódik, hogy a katalizátort kevesebb mint két perc alatt távolította el a férfi.

– A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szombathelyi párost rövid időn belül azonosították, majd a 20 éves G. Ramónát 2021. június 21-én Szombathelyen elfogták. Társa, a 26 éves T. Áron ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki. A férfit 2021. június 29-én a Szombathelyi Rendőrkapitányság járőrei elfogták – számolt be róla a rendőrség.

Arra is kitértek, a gyanú szerint a páros a III. kerületben is követett el hasonló bűncselekményt. – A ferencvárosi nyomozók G. Ramónát és párját, T. Áront lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki – zárult a tájékoztatás.

Címkék: rendőrség, lopás