Fekete-Győr András mellett Tompos Márton is indul a Momentum elnöki posztjáért

Fekete-Győr András mellett Tompos Márton is indul a Momentum elnöki posztjáért

Tompos Márton (Fotó: Tompos Márton / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tompos Márton és Fekete-Győr András is elindulnak a Momentum elnöki posztjáért – értesült a Magyar Hang, de erről írt a Telex is. A párt tisztújítása információnk szerint július 7-én lesz, és múlt hét vasárnapig lehetett rá jelentkezni. A korábbi elnök, Donáth Anna a párt számára katasztrofális EP-választási eredmény miatt mondott le. És bár a Momentum több vidéki településen, illetve megyei listán is örülhetett a választási eredményeknek, a fővárosi közgyűlésbe se sikerült képviselőt küldeniük. 

Tompos Márton a Telexnek azt nyilatkozta, „más irányba szeretném vinni a pártot, szolgáltatópárti vonalat képzelek el. Nagyon remélem, hogy a tagság is az irányváltásra fog szavazni”.

Fekete-Győr András pedig korábban azzal indokolta, hogy ismét pártelnök lenne, hogy „a Momentumban változás kell, ha a párt ismét sikeres szeretne lenni. A választási eredmény ugyanis összességében drámai mélypontja a Momentum történetének”.