Fekete-Győr: Demeter Szilárdnak vége, ahogy a rezsim is a vége felé közeleg

Fekete-Győr: Demeter Szilárdnak vége, ahogy a rezsim is a vége felé közeleg

Szavazatszámláló lesz Fekete-Győr András (Fotó: Fekete-Győr András Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Orbán Viktor fő kultúrpolitikusa azt írta, Európa „Soros György gázkamrája”. Ez nem egy eltévedt sor, a Fidesz konkrét médiumokat tart fent arra, hogy bizonygassák: a tolvajok a meglopottak, az agresszorok az áldozatok, a zsidók a nácik. Demeter Szilárdnak vége, ahogy a rezsim is a vége felé közeleg – erről írt közösségi oldalán Fekete-Győr András, a Momentum elnöke. Nem a politikus az első, aki felháborodik Demeter szavain, például leváltását követelte Bajnai Gordon volt kormányfő, Karácsony Gergely főpolgármester, de a DK és az LMP is. Ez egyelőre még nem történt meg, viszont Demeter visszavonta a gázkamrázós írását.

Fekete-Győr szerint „amikor Magyarországot 2022-től a Momentum koalíciós partnereivel együtt fogja kormányozni, ilyen nem fordulhat elő. Mert a Momentum politikai kultúrája más, jobb ennél. Nemcsak azért, mert nem gyűlölünk népcsoportokat és nem hiszünk összeesküvés-elméletekben. (...) Mi az autonóm emberekben hiszünk”. Ez szerinte azt jelenti, hogy azokban az emberekben hisznek , akik tudnak kérdezni, mernek kritizálni, képesek önálló döntéseket hozni. – Akik nem csak az aktuális propagandát képesek visszaböfögni, hanem céljuk is van az életben. 2020-ra a magyar kultúra a szakadék szélén van. Ennek a megfelelési kényszeres szerencsétlen embernek nem az lenne a dolga, hogy minél gyomorforgatóbb mondatokat írjon le Soros Györgyről, hanem az, hogy megmentse, ami menthető a COVID alatt a magyar kultúrából – zárta sorait.

A Momentum egyébként vasárnap jelentette be, már ők is közös ellenzéki listában gondolkoznak. A párt küldöttgyűlése ugyanis vasárnap felhatalmazta az elnökségüket arra, hogy a 2022-es országgyűlési választáson az ellenzéki pártokkal közös listát állítsanak.