Fekete-Győr szerint a Partizánnak is kéne szerveznie miniszterelnök-jelölti vitát

Fekete-Győr szerint a Partizánnak is kéne szerveznie miniszterelnök-jelölti vitát

Fekete-Győr András a Partizán műsorában (Forrás: Partizán Youtube-csatornája)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Most indul igazán az előválasztási kampány: lassan minden jelölt leadja a szükséges ajánlásokat, és az is eldőlt, hogy három miniszterelnök-jelölti vitát rendez az ellenzék az előválasztás alatt. (...) De egy kis csalódottság azért van bennem, jó lett volna, ha ennél is több, legalább három vitát tartunk már az első forduló előtt, hiszen a Partizánnal együtt három szereplő is bejelentkezett a viták közvetítésére és moderálására – erről írt közösségi oldalán Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, egyben kormányfő-jelöltje amiatt, hogy kiderült: csak az RTL Klub és az ATV szervezheti a vitákat, a Gulyás Márton vezette Youtube-csatorna nem.

A politikus azzal is érvelt, „ha már – nagyon helyesen – az online előválasztást is lehetővé tettük, és az előválasztással is az ellenzéki tábor szélesítésén dolgozunk, célszerű lett volna, ha több jelentős eléréssel rendelkező online csatornát is bevonunk. A Partizán egyértelműen ilyen”.

Bejegyzését azzal zárta, „a pártok vitájában a Momentumnak sajnos engednie kellett, hiszen kisebbségben maradt”. – Nagyon remélem, hogy a Partizán nézői elégedettek lesznek az ATV és az RTL moderálásával – akkor lesznek jók a viták, ha kemény kérdéseket kapunk, és ha a nézők számára kiderül, hogy mi különbözteti meg az – előválasztás után harcostárssá váló – jelölteket egymástól – mondta. Fekete-Győr korábban maga is adott interjút Gulyás Mártonnak, amit követően sok kritika érte a momentumos politikus szereplését. 

Gulyás Mártonék egyébként úgy fogalmaztak, szomorúak, hogy nem szervezhetnek kormányfő-jelölti vitát, de továbbra is fenntartják a meghívását a jelöltek felé.