Fidesz-kongresszus – Deutsch Tamás: A brüsszeli bürokraták háborús agitátorokká váltak

Fidesz-kongresszus – Deutsch Tamás: A brüsszeli bürokraták háborús agitátorokká váltak

A Fidesz 30. tisztújító kongresszusa Budapesten, 2023. november 18-án (Forrás: Fidesz/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Döbbenetes, velőtrázó, fájdalmas azt látni, hogy a brüsszeli bürokraták ma fanatikus, háborús agitátorokká váltak – erről beszélt a Fidesz 30. tisztújító kongresszusán Deutsch Tamás. A kormánypárt európai parlamenti képviselője szerint a magyar baloldal a háború eszkalálódása, az újabb fegyverszállítások mellett áll ki, Magyarországot bele akarják sodorni a háborúba. Magyarország eközben „sikeresen védi déli határait, sikeresen védi az Európai Uniót”.

Brüsszel szerinte azt akarja ránk kényszeríteni, hogy szabadon mászkálhassanak „genderérzékenyítő kommandók a magyar óvodákban és iskolákban”, majd jelezte, hogy a gyermekvédelmi törvényt szigorítani fogják. Az uniós források visszatartását törvénytelennek nevezte, majd a dollárbaloldalról beszélt, amely azt akarja, hogy úgy táncoljunk, ahogy Brüsszelben fütyülnek. – Aki jobban gyűlöli a politikai ellenfelét, mint amennyire szereti a hazáját, az valójában nem csak a hazája, hanem Európa ellen cselekszik – mondta az ellenzékre utalva, majd hangsúlyozta, hogy jobboldali, konzervatív, szuverenista erők nagy győzelmére van szükség az európai parlamenti választásokon.

Kövér László, Kocsis Máté és Semjén Zsolt korábbi beszédeiről itt olvashat.