Fideszes képviselő: Orbán és fia is a haza szolgálatában

Fideszes képviselő: Orbán és fia is a haza szolgálatában

Aradszki András fideszes országgyűlési képviselő Facebook-bejegyzésének részlete. Forrás: a képviselő közösségi oldala.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Meglepő fotómontázst jelentetett meg a Facebookon a fideszes Aradszki András: a képen Orbán Viktor és fia látható, az utóbbi a 2019-es katonai eskütételének videójából kivágott képrészlettel. (Az Orbán Gáspár eskütételéről szóló videót az azt készítő és közlő Szolnok Tv később törölte.) A fideszes képviselő azt írta a kép fölé, hogy „Magyarországot védik! Köszönjük!”, valamint kísérőszövegként azt is hozzáfűzte még, hogy „Orbán Viktor és fia is a haza szolgálatában”. 

Aradszki András annak érdekében, hogy megerősítse a fenti üzenetet kommentelt is a saját posztja alá, méghozzá magyar lobogós emodzsival, abból mindjárt kettővel.

A kormánypárti képviselő esetén ismert 2017-es felszólalása. Ekkor az Országgyűlés ülésén „A sátán/Soros terv ellen küzdeni keresztény kötelesség” című felszólalásában úgy fogalmazott: „a Soros-terv a sátán legvégső támadása”. Az érdi központú választókerület képviselője 2010 óta tagja a törvényhozásnak, jelenleg a törvényalkotási bizottság tagja.