Fideszesek verekedése látható egy felvételen Márki-Zay Péterék állítása szerint

Fideszesek verekedése látható egy felvételen Márki-Zay Péterék állítása szerint

A verekedés pillanatai a térfigyelő kamera felvételből (Forrás: Mindenki Magyarországa Néppárt/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közzétett a Márki-Zay Péter nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Néppárt egy fekete-fehér, térfigyelőkamera által készített felvételt, amely állítólag egy keceli sörözőben készült másfél hete. A képek szerint hárman vannak egy asztalnál, majd ketten először csak pofozkodni, később verekedni kezdenek.

A párt állítása szerint az illető, aki először üt, Verba József, a Kecel Városi Sportcsarnok – Haszilló Ferenc, polgármester által megbízott – vezetője. Az asztal végén pedig – ugyancsak a párt állítása szerint – Agócs Ákos fideszes képviselő, a Kulturális, Sport és Idegenforgalmi Bizottság elnöke látható. Információik szerint a tettlegességig fajult vita mindkét sérültjét kórházi ellátásban részesítették, vélhetően látlelet is készült, és az ügyben feljelentés is történt.

Telefonon és e-mailben is kerestük Haszilló Ferenc polgármestert az ügyben. Az önkormányzati hivatalban nem sikerült őt elérnünk, így levélben érdeklődtünk, valóban az említettek láthatóak-e a felvételen, és ha igen, annak milyen következményei lehetnek.

Elértük telefonon Verba Józsefet, aki hívásunk előtt valószínűleg nem tudott a felvételről. Kérdésünkre ugyanis, meg tudja-e erősíteni, hogy ő látható a videón, visszakérdezett, hogy milyen videóról van szó. Amikor elmondtuk, mi látható rajta, akkor letette a telefont.