Folyamatosan javul a terézvárosi házomlásban súlyosan megsérült táncművész állapota

Folyamatosan javul a terézvárosi házomlásban súlyosan megsérült táncművész állapota

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Fotó: Balogh Zoltán

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jó hírt osztott meg a terézvárosi házomlás legsúlyosabb sérültje, Tóth Nikolett állapotáról munkahelye, a Budapesti Operettszínház. Mint írták, a táncművész egy koponya- és gerincsérülései miatt egy komplikált életmentő műtétsorozaton esett át a baleset miatt. 

– Táncművészünk édesanyjának hozzájárulásával tájékoztatjuk Önöket, hogy Niki kórházi ápolása, tíz nap elteltével, jelenleg is zajlik, állapota folyamatosan javuló tendenciát mutat. A Budapesti Operettszínház társulata és kollégái minden lehetséges módon, így anyagilag is segítik az édesanyát, aki ezúton is megköszöni mindazok támogató segítségét, akik – akár puszta érdeklődésükkel, akár az imalánchoz csatlakozásukkal, akár adománynyújtás révén is – kifejezik kollégánk felépülésével kapcsolatos törődésüket, együttérzésüket – jelezték.

Aki anyagilag is támogatná Tóth Nikolettet, ide utalhat: Tóth Adrienne: 10404072-86755254-71811015.

Mint beszámoltunk róla, június 27-én leomlott egy ház tetőszerkezete Budapest belvárosában, a a VI. kerületi Ó utca és Jókai utca sarkán. A baleset során négyen megsérültek – igazán súlyosan csak Tóth Nikolett – , míg több autó totálkárosra lapult.