Folytatódik a rezsiszámlát kímélő enyhe idő

Folytatódik a rezsiszámlát kímélő enyhe idő

Téli napsütés (Forrás: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken az ország nagy részén többórás napsütésben lesz részünk, inkább csak átmeneti jelleggel növekedhet meg jobban a felhőzet.

Az ország nagy részén nem várható csapadék, de napközben néhol szemerkélő eső nem zárható ki, estefelé pedig északkeleten alakulhat ki egy-egy zápor. A néhol még élénk északi, északkeleti szél egyre nagyobb területen délire, délnyugatira fordul, és mérséklődik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 7 és 12 fok között várható, de északkeleten néhol egy-két fokkal hűvösebb maradhat az idő.

Pénteken a reggeli óráktól egyre inkább melegfronti hatás érvényesül – írja az Időkép. Fokozódhatnak a gyulladásos panaszok, fáradékonyabbak, tompábbak lehetünk, csökkenhet a koncentrálóképesség.

Jellemző lehet a puffadás, migrén, illetve a keringési panaszok sem mérséklődnek számottevően, de a csütörtökihöz képest enyhébben jelentkezhetnek. A naposabb délelőtti órák jó hatással lehetnek hangulatunkra, közérzetünkre.

Címkék: időjárás