Gulyás Gergely visszatért

Gulyás Gergely visszatért

Nagy János, Gulyás Gergely és Navracsics Tibor (Fotó: Nagy János Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Két nappal a feltámadás ünnepe után. Welcome back, Gulyás Gergely – ezzel a szöveggel tudatta Nagy János Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár a Facebook-oldalán szerdán a Miniszterelnökséget vezető miniszter visszatérését. A poszthoz egy képet is csatolt, melyen Gulyás, Nagy és Navracsics Tibor látható, a Karmelita kolostorban. Maga Gulyás Gergely is megerősítette ezt a saját oldalán, közölve, hogy a stratégiai kabinet ülésén vesz részt. A Miniszterelnökség a Telex megkeresésére úgí válaszolt, hogy „kormányülés jövő héten lesz, így kormányinfó is”.

Gulyás Gergely február 25-én kórházba került és megoperálták, majd rehabilitációra került és húsvét utánra ígérték visszatérését, addig helyettesítették a tárca élén. „Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten estem át, amely az előző tíz nap rendkívüli fájdalmától eltekintve előzmény nélküli volt és azonnali beavatkozást igényelt. A műtét sikeres volt, de utána újra kellett tanulnom járni” – mondta a Mandinernek márcis végén arról, pontosan miért volt kórházban az elmúlt majdnem másfél hónapban.

De nem most jelent meg először a nyilvánosság előtt, Magyar Péter hangfelvétele után ugyanis vele készített videófelvételt a kormány, melyben igyekeztek hitelteleníteni a bemutatott hanganyagot. Nem véletlen, hogy neki kellett ezt megtennie, ugyanis az köztüdött, hogy barátok voltak, sőt, Magyar Péter többször elmondta, hogy tőle is száraznak információi. A Magyar Hangnak ugyanakkor azt mondta múlt héten, hogy „talán még ott nem tartunk, hogy Gulyás Gergelyt kirúgják a kormányból, mert a barátom volt”.

Címkék: Gulyás Gergely