Gyurcsány: Dobrev Klárának esze ágában sincs visszalépni

Gyurcsány: Dobrev Klárának esze ágában sincs visszalépni

Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc 2019. április 14-én az Élet menetén (Fotó: Dobrev Klára Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem lesz nagy meglepetés: mi, a Demokratikus Koalícióban Dobrev Klára jelöltségét támogatjuk, mert biztosak vagyunk benne, hogy ő lenne a legjobb miniszterelnök. És Klárának esze ágában sincs visszalépni – írta Facebook-oldalán a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke.

Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője május 2-án, Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere pedig a múlt hétvégén jelentette be hivatalosan, hogy indul az ellenzéki előválasztáson a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölti poizícióért.

– Nincs se titkos, se másmilyen forgatókönyv, amit én írnék – utalt Gyurcsány Ferenc a gyakan hangoztatott kormpánypárti véleményre, hogy a volt miniszterelnök a háttérből irányítja a teljes ellenzéket. A DK elnöke szerint viszont „közös akarat van, hogy tisztességes versenyben válasszuk ki Orbán kihívóját, a holnap miniszterelnökét. Tudom, hogy nehéz ezt a Fideszben megemészteni. Mert ott nincs verseny. Ott kiválasztás van. Orbán választ. És akkor legyen világos: Gyurcsány ebben se hasonlít Orbánra.”