Gyurcsány Ferenc elmondta, mit csinál rosszul Karácsony Gergely

Gyurcsány Ferenc elmondta, mit csinál rosszul Karácsony Gergely

Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely (Fotó: Gulyás Gergely Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megszólalt a hetek óta épülő Városháza-ügyről Gyurcsány Ferenc, egyúttal is el is mondta, hogy szerinte Karácsony Gergely nem korrupt, de bajban van.

– Kétség nem férhet ahhoz, hogy tiszta ember, nem korrupt. Mi több, küzd ellene – így fogalmazott közösségi oldalán a főpolgármesterről a Városháza-ügy kapcsán Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnöke szerint egyébként az ügy csak egy „fabrikált történet”, provokáció, de van tanulsága. Ezt pedig úgy foglalta össze, hogy „sajnos háború van”. A háború szabályai pedig különlegesek: „ők vagy mi”. Azt írta, hogy ő maga is utálja ezt a logikát, de ez van.

Azt írta, hogy „Karácsony tisztességes demokrataként is húzódozik elfogadni ezt a logikát”. – Ezért van bajban. Van, amikor ott üt, ahol nem kellene, vagy ott enged, ahol ezzel ellenfelének segít – összegezte a főpolgármester tevékenységét, ami szerinte kár, hogy így alakult, de ez Karácsony Gergely dolga. A DK dolga pedig az, hogy támogassa a főpolgármestert, mert megérdemi.