Gyurcsány Ferenc: Magyarország durva hely lett

Gyurcsány Ferenc: Magyarország durva hely lett

Gyurcsány Ferenc (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Nem te írod a szót, a szó ír téged. Azzá válunk, ami gondolatban, szóban életre kel. A szó valóságot teremt. Téged, hazát, szerethető, vagy gyűlöletes világot – ezúttal erről elmélkedett Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt kormányfő vasárnap éjszaka közösségi oldalán.

Szerinte „Magyarország durva hely lett”. – Akarták, hogy ilyen legyen. Szavaik megmérgeztek bennünket. A jókat is. Lassan a jók is az ő szavaikat mondják. Aki mégis a sajátját próbálja, visszhangtalanul kongó ürességbe zuhan – vélte. 

Úgy vélte, ha elveszik a szavakat, akkor elveszik a gondolatot, akkor pedig az „ő világukban, a börtönükben vagy. Beférkőztek”. – Szavak, fordulatok, gesztusok írják a valóságot a politikában. Mi nem engedjük, hogy elvegyék szavainkat. Mi nem engedjük, hogy magyarázzák a magyarázhatatlant. Mi nem engedjük, hogy becstelenségben tartsák az embert, a hazát. Mi jelentjük a holnap még pislákoló reményét Magyarország számára – állította a politikus.

Címkék: Gyurcsány Ferenc