Gyurcsány Ferenc: Szeptemberben megmozdul a DK közössége

Gyurcsány Ferenc: Szeptemberben megmozdul a DK közössége

Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ma mintegy egymillió magyar ember gondolja úgy, hogy a Demokratikus Koalíció a legjobb választás, ha a haza dolgaiban keres társat magának – erről írt közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc. Az ellenzéki párt vezetője egyúttal bejelentette, hogy „szeptember első hétvégéjén megmozdul a DK közössége”, az ország 70 városában hívják őket találkozásra. – Főzünk, játszunk, beszélgetünk. Együtt leszünk. Ez lesz a DK szeptemberiálisa – írta.

A Demokratikus Koalíció elnöke azt is közölte, hogy mára 15 ezren lettek, a tizenötezredik tagjuk egy másodéves egyetemista. A pártelnök szerint a sikernek sok mércéje lehet, egy politikai pártban a siker egyik fokmérője, hogy egyre többen akarnak csatlakozni hozzá.

Bejegyzését ezúttal is néhány tőmondattal zárta, bár az eddig sokat használt „készülünk” most ebben a formában nem jelent meg. – Jó hazafiak vagyunk. Szeretjük hazánkat. Teszünk érte. Nem fogunk csalódást okozni. Vigyázunk rád, vigyázunk hazánkra – így fogalmazott.