Hajnal Miklóst választották a Momentum budapesti elnökévé

Hajnal Miklóst választották a Momentum budapesti elnökévé

Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja és képviselőjelöltje (Fotó: képernyőfelvétel)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A tisztújításon a helyi szervezeteink nekem szavaztak bizalmat, hogy a következő egy évben a Momentum fővárosi közösségének építésén és a fővárosban élők minél hatékonyabb képviseletén dolgozzam – közölte Hajnal Miklós pénteken a Facebook-oldalán.

Megválasztásával kapcsolatban azt írta: „Nehéz év áll Magyarország mögött, és talán még nehezebb év áll előttünk. Az elhibázott kormányzati válságkezelés a családokat és az önkormányzatokat egyaránt sújtja. Budapest sem kivétel ez alól. Ezért természetesen – bár eddig is sokat dolgoztunk együtt – ebben az új szerepben is várom a közös munka folytatását Soproni Tamás fővárosi frakcióvezetővel és Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettessel.”

A politikus az áprilisi országgyűlési választáson Budapest 3-as számú egyéni választókerületében (a XII. kerület teljes területe, részben a II. kerület) nyert parlamenti mandátumot, jelenleg tagja az Országgyűlés Törvényalkotási Bizottságának.