Hatalmas TEK-es akció a Bécsi útnál – Önveszélyes férfi miatt vonultak ki

Hatalmas TEK-es akció a Bécsi útnál – Önveszélyes férfi miatt vonultak ki

Kihozták az öngyilkossággal fenyegetőző férfit a Bécsi úti házból. (Fotó: Magyar Hang / György Zsombor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közel két tucat rendőrautó, rengeteg TEK-es és a mentőszolgálat is kivonult a Bécsi úthoz pénteken, miként arról már beszámoltunk, hatalmas volt a felfordulás a Katinyi mártírok emlékművénél. A Magyar Hang információi szerint az egyik épületben ugyanis valaki öngyilkossággal fenyegetőzött.

Rendőrségi zárás a Bécsi úton (Fotó: Magyar Hang / György Zsombor)

Abban az esetben, amikor valaki ezt fegyverrel teszi és kiszámíthatatlan, a TEK intézkedhet. Hiszen ilyenkor nem lehet tudni, hogy pontosan mire képes, illetve a környezetében lévők – amennyiben egyáltalán vannak – veszélyben vannak-e.

Információink szerint a férfi egy kést akart maga ellen fordítani. Az ominózus épület előtt – mint az a helyszínen készített fotóinkon is kivehető – egy felfegyverkezett TEK-es vigyázta addig is a rendet.

Rendőrségi zárás a Bécsi úton (Fotó: Magyar Hang / György Zsombor)

A fiatal férfit végül hordágyon hozták ki a házból. Információik szerint sértetlen állapotban volt és másnak sem esett baja.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.