Hatalmas TEK-es akció a Bécsi útnál – Önveszélyes férfi miatt vonultak ki

Hatalmas TEK-es akció a Bécsi útnál – Önveszélyes férfi miatt vonultak ki

Kihozták az öngyilkossággal fenyegetőző férfit a Bécsi úti házból. (Fotó: Magyar Hang / György Zsombor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közel két tucat rendőrautó, rengeteg TEK-es és a mentőszolgálat is kivonult a Bécsi úthoz pénteken, miként arról már beszámoltunk, hatalmas volt a felfordulás a Katinyi mártírok emlékművénél. A Magyar Hang információi szerint az egyik épületben ugyanis valaki öngyilkossággal fenyegetőzött.

Rendőrségi zárás a Bécsi úton (Fotó: Magyar Hang / György Zsombor)

Abban az esetben, amikor valaki ezt fegyverrel teszi és kiszámíthatatlan, a TEK intézkedhet. Hiszen ilyenkor nem lehet tudni, hogy pontosan mire képes, illetve a környezetében lévők – amennyiben egyáltalán vannak – veszélyben vannak-e.

Információink szerint a férfi egy kést akart maga ellen fordítani. Az ominózus épület előtt – mint az a helyszínen készített fotóinkon is kivehető – egy felfegyverkezett TEK-es vigyázta addig is a rendet.

Rendőrségi zárás a Bécsi úton (Fotó: Magyar Hang / György Zsombor)

A fiatal férfit végül hordágyon hozták ki a házból. Információik szerint sértetlen állapotban volt és másnak sem esett baja.