Havasi Bertalan gördülékenyebben jut be az MTVA-ba

Havasi Bertalan gördülékenyebben jut be az MTVA-ba

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő érkezik a közmédia óbudai székházába, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! címû mûsorban 2023. november 10-én. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője (j). (MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Orbán Viktor miniszterelnök úr az aktuális közügyekről való széles körű tájékoztatás érdekében rendszeresen ad rádióinterjút a Kossuth Rádióban. Havasi Bertalan a miniszterelnök sajtófőnökeként kíséri el ezekre az alkalmakra, a belépőkártya az MTVA-ba való belépést teszi gördülékenyebbé” – válaszolta Hidvéghi Balázs, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára Kálmán Olga, a DK parlamenti frakcióvezetőjének írásbeli kérdésére, amelyben a DK frakciószóvivője a sajtófőnök belépőkártyája felől érdeklődött.

Egy korábbi fotón világosan kivehető volt ugyanis, hogy Havasi Bertalan nyakában egy MTVA-s külső munkatársi belépőkártya lógott, Kálmán Olga ezután kérdezte meg a miniszterelnököt erről.