Hazafelé tartó nőt próbált megerőszakolni egy szigetszentmiklósi férfi

Hazafelé tartó nőt próbált megerőszakolni egy szigetszentmiklósi férfi

Rendőrség (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki megtámadott és megpróbált megerőszakolni egy hazafelé tartó nőt januárban Szigetszentmiklóson – tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.

A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség vádirata szerint a nő idén január 27-én, sötétedés után Szigetszentmiklós külső részén, egy bányató melletti utcában gyalogolt hazafelé, amikor egy szembejövő férfi visszafordulva követni kezdte, és beszélgetést kezdeményezett vele.
A férfi eleve azzal a céllal közeledett a sértetthez, hogy akár erőszakkal is szexuális kapcsolatot létesítsen vele – írták.

A vádlott behúzta áldozatát egy kerítés nélküli telekre, a földre teperte, lehúzta a nadrágját és megpróbált közösülni vele, de ez a nő védekezése miatt nem sikerült. A támadót végül egy közeledő autó megzavarta, így elengedte a nőt, elvette a földre esett mobiltelefonját és elmenekült.
A rendőrök öt nap alatt elfogták a gyanúsítottat, aki ellen az ügyészség szexuális erőszak kísérlete és kifosztás bűntette miatt emelt vádat – áll a közleményben.