Hétfőn katonai helikopterek és repülőgépek bukkannak fel Budapesten

Hétfőn katonai helikopterek és repülőgépek bukkannak fel Budapesten

Helikopter a Duna felett az államalapítás ünnepe alkalmából rendezett légiparádén 2021. augusztus 20-án ((Fotó: Malatinszky Dávid/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Légtérberepülést tart a Magyar Honvédség az augusztus 20-i légibemutató kapcsán 2022. augusztus 15-én a kora délutáni órákban Budapesten – jelezte közleményében a Honvédelmi Minisztérium vasárnap. 

Mint írták, Szent István napi programsorozat részeként augusztus 20-án 9.00 órától közel egyórás légiparádét láthat a Duna felett a budapesti közönség. – Ennek előkészítéseként augusztus 15-én, hétfőn, 13:30-15:00 óra között katonai helikopterek és repülőgépek tartanak légtér berepülést Budapesten az augusztus 20-i légiparádé helyszínén. Az említett időszakban a Duna Parlament és Lánchíd közötti szakaszán megnövekedett hanghatásra, valamint részleges folyamzárra lehet számítani – figyelmeztettek. 

Közleményüket azzal zárták: „a Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát”.