Hiába kérdezték Orbán Viktort, egyetlen kérdésre sem reagált

Hiába kérdezték Orbán Viktort, egyetlen kérdésre sem reagált

Orbán Viktor a Telex videóján 2022. december 12-én

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Telex videós stábjának sikerült Orbán Viktor közelébe férkőzi hétfő reggel, hogy feltegyenek neki néhány aktuális kérdést, válaszokat azonban nem sikerült kicsikarniuk az igencsak elutasítóan reagáló miniszterelnöktől.

Egy olvasótól tudta meg a portál, hogy Orbán Viktor adventi misén van hétfő reggel, így kifele menet próbálták kérdezni. Arra a riporteri nyitókérdésre, hogy megenged-e néhány kérdést, egy lakonikus nemmel felet Orbán, majd amikor az elsőt megpróbálta feltenni, akkor a szavába vágva ezt mondta: „Ember, most jövök ki a templomból”. Ezt követően a miniszterelnök mintegy másfél percet gyalogolt a kisbuszáig, összekulcsolt kezekkel a testőrök gyűrűjében, közben pedig egy szót sem szólt ezeket a kérdéseket hallva: Igaz, hogy a kormány jelentős külföldi hitelfelvételt tervez jövőre? Beszéltek már Matolcsy Györggyel a jegybankelnök erős kritikája óta? Elfogadhatónak tartja, hogy kirúgtak 13 tanárt? Lát hasonlóságot a 2006-os kordonbontás és a pedagógusok polgári engedetlensége között? Miért nem ad interjút 15 éve olyan hazai médiumnak, ahonnan kritikus kérdéseket kaphat? És végül: mikor válaszol a kérdésekre. Ekkor újra megszólalt, szép adventet kívánt és elköszönt, majd elhajtott vele a jármű.

Címkék: média, Orbán Viktor