Horváth Csaba: Tiszta lelkiismerettel állok a bírósági eljárás elé

Horváth Csaba: Tiszta lelkiismerettel állok a bírósági eljárás elé

Horváth Csaba (Fotó: Horváth Csaba / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 – A vádiratot sem a védőm, sem én nem kaptuk meg. A vád tényéről a mai hírekből értesültünk – erről írt közleményében Horváth Csaba, Zugló még októberig regnáló szocialista polgármestere. Csütörtökön derült ki: vádat emeltek több MSZP-s politikus ellen is a zuglói és az újbudai parkolási rendszer és a BKV informatikai keretszerződésének ügyében korrupciós bűncselekmények miatt.

Horváth Csaba leszögezte, csak azt tudja ismételni, hogy sem bűnt, sem törvénysértést nem követett el. – Tiszta lelkiismerettel állok a bírósági eljárás elé, biztos vagyok abban, kiderül, hogy a vád egy alaptalan koholmány. Erről bárki személyesen is meggyőződhet, mivel a tárgyalás nyilvános lesz – tette hozzá.

Horváth mellett vádat emelték még Tóth Csaba volt országgyűlési képviselő, Baja Ferenc exminiszter és Molnár Zsolt országgyűlési képviselő ellen is.

Címkék: Horváth Csaba