Huth Gergely: Abban a pofonban sokunk ökle benne volt

Huth Gergely: Abban a pofonban sokunk ökle benne volt

Huth Gergely a Telex videójában 2024. július 25-én

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Abban a pofonban sokunk ökle benne volt. Szándékosan provokálni, családját, személyét, emberi méltóságát valakinek következmények nélkül nem lehet – mondta Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője a Tusványoson a Telexnek nyilatkozva arról, hogy a munkatársa, Ábrahám Róbert megütötte Puzsér Róbertet. Előtte azért elmondta, hogy a magyar közéletnek hála Istennek nem része az erőszak, és ez jól is van így, vigyázni kell rá, hogy ez ne változzon. 

Nem helyes a pofon, de abszolút átérzem Ábrahám Róbert indulatát. Nem véletlen, hogy semmilyen következménye nem lett a szerkesztőségben – mondta Huth Gergely. Hozzátette: gusztustalan előzménye volt Puzsér Róbert részéről. „Ráadásul azért rögzítsük, hogy nem volt ez azért olyan nagy pofon. Egy igazi férfi ilyenkor nem rohan el a rendőrségre, hanem viseli a következményeit annak, amit tett” – fogalmazott. Azért elmondta, hogy aki a közéletben szerepelni próbál, igenis őrizze meg a higgadtságát, Ábrahám Róbertre is igaz ez.

Ismert, Puzsér múlt héten tett közzé Ábrahámról egy Facebook-bejegyzést, melyet szatirikus gúnyiratnak nevezett. Puzsér azon ironizált ebben, mintha korábban szeretők lettek volna, de most szakítana. Ábrahám ezt követően először a Spirit FM-hez hajtott, majd Puzsérral találkozott a Tűzoltó utcában. A Pesti Srácok munkatársa itt végül megütötte lapunk publicistáját. A publicista lapunknak adott interjújában részletesen is beszélt a konfliktusról. Puzsér a történtek miatt feljelentést tett, Ábrahámot ki is hallgatták. Munkatársunk közzétette a történtekről készült hangfelvételt, szerdán pedig ismét üzent Ábrahámnak, aki korábban azzal vádolta, hogy megvágta a hanganyagot. Puzsér szerint ilyen nem történt.