Hvg.hu: A katari miniszterelnökkel ebédelt Orbán Viktor és Csányi Sándor

Hvg.hu: A katari miniszterelnökkel ebédelt Orbán Viktor és Csányi Sándor

Orbán Viktor és Csányi Sándor a katari foci-vb döntőjén 2022.12.18-án (Fotó: Mustafa Yalcin / Anadolu Agency via AFP)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bankettet adott Orbán Viktor és kísérete tiszteletére Khalid bin Khalifa bin Abdulaziz Al Thani sejk, katari miniszterelnök – szúrta ki a Hvg.hu a katari angol nyelvű lap, a The Peninsula fotóját, amelyen az is látható, hogy a magyar kormányfőt Csányi Sándor OTP-vezér kísérte el az ebédre.

A fotó ITT tekinthető meg.

Vasárnap – amint arról lapunk is hírt adott – Orbán Viktor a helyszínen nézte végig Argentína és Franciaország összecsapását. A miniszterelnök Csányi Sándor OTP-vezér, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke társaságában követte figyelemmel a mérkőzést, de olyan fotót is készített róla az AFP fotósa, amelyen Emmanuel Macron francia elnök társaságában van. Argentína tizenegyesekkel megverte Franciaországot, és megnyerte a 2022-es focivébét.

 

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.