Beveheti Felcsútot az ellenzék? Kövesse élőben az előválasztási vitát

Beveheti Felcsútot az ellenzék? Kövesse élőben az előválasztási vitát

A 2019-es ellenzéki előválasztás első fordulójának szavazatai, még az összeszámlálás előtt, dobozokban (Fotó: Facebook/MSZP)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hétfő délután megkezdődik az előválasztási viták sorozata. 17:30-tól a Felcsút melletti Bicskén a Magyar Hang munkatársa, Gulyás Balázs moderálásával csapnak össze a Fejér megyei 3-as körzet előválasztási aspiránsai: Balázs Péter, a DK jelöltje, akinek jelöltségét még egy sor párt támogatja: a Jobbik, a Liberálisok, az MSZP, a Párbeszéd és az LMP; Bogdán János, akit a Márki-Zay Péter-féle MMM indít; valamint József András, a Momentum pályázója.

Mivel Felcsútot is magában foglalja e körzet, egészen biztosan szóba kerül az elszámoltatás és a korrupció kérdésköre, de e kerületben található Velence és a Velencei-tó, így a környezetvédelem kapcsán e téma is adja magát. A Magyar Hang is többször cikkezett Bicske és környéke gyenge infrastrukturális ellátottságáról, ez is minden bizonnyal szóba kerül a hétfő kora esti szópárbajon.

A Jövő Tv élő közvetítését itt tudja követni: