Jakab Péter szerint titokban megfigyelik őt

Jakab Péter szerint titokban megfigyelik őt

Forrás: Jakab Péter Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Videót tett közzé Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje annak bizonyításául, hogy szerinte őt követik a kormánypárti lapok emberei. – Megfigyelnek, lehallgatnak! – írta a politikus hozzátéve, „Orbán kedvenc origós propagandistája” titokban készült felvételt tett közzé arról, ahogy egy vidéki kisvendéglőből jön ki egy fórum előtt, mögötte pedig kissé lemaradva néhány férfi lépdel.

– Gondolom a sztorit majd hozzáköltik, de most nem is ez a lényeg. Hazudtak eddig is, és fognak is még – írja posztjában Jakab. Hozzátette: „nem tudom elfogadni, hogy az embert – most engem, holnap bárkit, aki a rendszer ellen küzd – megfigyelik, lehallgatják. Pont, mint a régi rendszerben, ami ellen szavakban küzdöttek azok, akik most ismét megfigyelnek. Üdv újra a pártállamban. Még pár hónapig. Utána az időutazás véget ér, és elhozzuk a valódi rendszerváltást.”

A kormánypárti Origo egyébként vonatkozó cikkében azt állítja, Jakab Pétert a felvételen testőrök követik, holott a Jobbik elnöke már korábban jelezte, nincsenek testőrei. Ami a felvétel eredetét illeti, a lap úgy fogalmaz, az „birtokukba került” a felvétel, arról nem írnak, hogy azt munkatársuk készítette volna a videót.

Címkék: Origo, Jakab Péter