Jótékonysági előadást szerveznek a házomlásban súlyosan megsérült balerináért

Jótékonysági előadást szerveznek a házomlásban súlyosan megsérült balerináért

A VI. kerület Aradi és a Jókai utca kereszteződésében található ötszintes épület 2022. június 28-án, amelynek homlokzati fal és tetőszerkezeti elemei az előző nap az utcára és parkoló autókra dőltek (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

December 5-én jótékonysági előadással készül a Budapesti Operettszínház. A jegybevételt Tóth Nikolett balerinájuknak ajánlják fel, aki súlyosan megsérült a pár hónappal ezelőtti terézvárosi házomlásban – ezt Apáti Bence, a Budapesti Operettszínház balettigazgatója jelentette be az Origón olvasható írásában. 

Apáti többek közt arról írt, „Nikolett Isten segítségével életben maradt, amit még – ezt most már talán elmondhatom – az orvosok is kisebb, de inkább nagyobb-fajta csodának tudtak be. Egészen az elmúlt hétig kórházban volt, néhány napja kiengedték, de csak egy rövid időre. Amíg otthon van, szerelme/vőlegénye gondoskodik róla és vigyáz rá”. Apáti szerint a balerinának anyagi segítségre is szüksége van, épp ezért kollégái úgy döntöttek, hogy egy jótékonysági előadást szeretnének létrehozni, amit a Budapesti Operettszínház főigazgatója Kiss B. Atilla is támogatott.

– December ötödikén várunk mindenkit, aki segíteni akar Tóth Nikoletten, és aki táncot szeretne látni. Klasszikus, neoklasszikus és kortárs balettet, vagy épp néptáncot, táncművészeket, akik a maguk áldozatos módján segíteni szeretnének Tóth Nikoletten. És addig is kérek mindenkit, hogy imádkozzon Niki teljes felépüléséért – zárta írását.