Karácsony Gergely javasol némi kiegészítést a fideszes Stop-kampányhoz

Karácsony Gergely javasol némi kiegészítést a fideszes Stop-kampányhoz

Fotó: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Félnek a fideszes fiúk, van is rá okuk. Több mint tíz év teljhatalmú kormányzás után ennyire telik tőlük: ellenzékellenes kampányt indítanak azzal a kimagasló kreatív teljesítménnyel, hogy Stop Karácsony, ha jól olvasom – így reagált Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd, az MSZP és az LMP miniszterelnök-jelöltje Kocsis Máté fideszes frakcióvezető vasárnap reggeli bejelentésére, mely szerint pártja petíciót indít Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel.

Ez aztán a felelős kormányzás – tette hozzá Karácsony Gergely. „Igaz, tényleg nagy a tét. Nekik is. Ők azért küzdenek, hogy szabadlábon maradhassanak. Mi meg Magyarország szabadságáért. Az előválasztás kitűnő alkalom arra, hogy megmutassuk, okkal féltik a hatalmukat, a kivagyi, pökhendi, mohó és önző uralkodásukat. Mert el fogjuk őket zavarni, és ez, a kormányváltás az előválasztáson kezdődik” – írta.

Némi kiegészítést is javasolt a stop-kampányukhoz, „hátha eszükbe jut, hogy ők vannak kormányon éppen, még egy kis ideig”: Stop áremelkedések! Stop érzéketlen járványkezelés! Stop a haverokat gazdagító gazdasági válságkezelés! Stop ellopott nyugdíjvagyon! Stop intézményes korrupció! Stop lezüllesztett egészségügy! Stop szétzilált közoktatás! Stop Európa legmagasabb áfája! Stop megalázóan alacsony minimálbér! Stop Európa legszűkmarkúbb álláskeresési támogatása! Stop autópályák kiárusítása! Stop Tiborcz, stop Mészáros, stop fideszes oligarchák! Stop Magyarország szuverenitásának kiárusítása Kínának és Oroszországnak! Stop Magyarország kivezetése Európából! És végül Stop Orbán!