Karbantartás miatt leáll az Erste Bank több szolgáltatása

Karbantartás miatt leáll az Erste Bank több szolgáltatása

Az Erste egyik szegedi bankfiókja (Fotó: Google Maps)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Karbantartást végez az Erste Bank péntektől hétfő reggelig, egyes online szolgáltatásaik sem lesznek elérhetők – közölte honlapján a pénzintézet.

Péntek délután 16.00-tól kezdődik a karbantartás, ami miatt csak korlátozottan működnek majd a pénzintézet webes és mobiltelefonos felületei. Bizonyos időszakokban szünetel az ATM-en történő pénzbefizetés és mobiltelefon-feltöltés is.

Emellett kiesések várhatóak az SMS-szolgáltatásokban, és a pénzintézet közleménye szerint az internetes vásárlások során is felléphetnek hibák.

A bankkártyák a teljes karbantartási idő alatt alkalmasak lesznek az üzletekben való vásárlásra, és ATM-ekből is zavartalan lesz a készpénzfelvétel. A webes applikációkban működni fog a bankkártyák letiltása is.

Jó néhány bankfiók pénteken a szokásosnál korábban, 15.00 órakor fog bezárni. Ez budapesti fiókokat és egy nyíregyházi bankfiókot érint.

 

Címkék: bankok, Erste Bank