Karsai Dániel elmondta, melyik fővárosi listára fog szavazni

Karsai Dániel elmondta, melyik fővárosi listára fog szavazni

Karsai Dániel (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A vasárnapi fővárosi listavezetői vitát azért néztem meg, hogy véglegesen eldöntsem, kire fogok szavazni. (...) Ennek alapján a legőszintébben remélem, hogy mind Baranyi Krisztina, Vitézy Dávid, Karácsony Gergely és Soproni Tamás is bejut a Fővárosi Közgyűlésbe – erről írt Karsai Dániel közösségi oldalán kedden.

Az aktív eutanázia lehetőségéért küzdő alkotmányjogász azt már korábban bejelentette, az EP-választáson a Momentumra fog szavazni, ezúttal pedig azt közölte, a fővárosi listán is őket választja, és ebben Soproni Tamás momentumos terézvárosi polgármesternek hatalmas szerepe van. – Konkrétumokra támaszkodó, világos víziót felvázoló hozzászólásai nagyon meggyőzőek voltak. A vasárnapi teljesítményével is bizonyította, hogy a magyarországi liberalizmusnak lehet fényes a jövője – vélte.

Karsai azt is megjegyezte, nem tudja, mondta-e már, „hogy aki máshogy látja/máshogy gondolja az nem hazaáruló, gyengeelméjű, Kispest-drukker stb., főleg nem a vasárnapi vita résztvevői közötti választás tekintetében”. – Az nagy kár, hogy a két legnagyobb jobboldali párt listavezetője nem jött el. De ha a győzelmi esélyeik emiatt tiszavirág életűnek bizonyulnak, csak magukra vethetnek – zárta posztját.