Két gyalogost ütött el egy német rendszámú BMW-s Solymáron

Két gyalogost ütött el egy német rendszámú BMW-s Solymáron

Keresik a sofőrt. (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, miután egy ismeretlen sofőr német rendszámú (WI-BE 989) BMW X6-os autójával két nőt elütött kedden Solymáron, a Rózsika úton. A jármű egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen ütötte el a két nőt, akik megsérültek. „A balesetet okozó jármű sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott Budapest irányába. Kocsija bal oldala rongálódott, oldalsó tükre letört” – áll a rendőrség közleményében.

A rendőrök az autós mielőbbi azonosítása és elfogása miatt kérik az állampolgárok segítségét. „Ha tudja, ki lehetett a sofőr, személyazonosságával vagy a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést az 06/80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón” – kéri a rendőrség.

Frissítés:

A rendőrség szerda este elfogta a gázolót. Hírünk ITT.

Címkék: rendőrség, baleset