Két nappal meghosszabbítják az előválasztást

Két nappal meghosszabbítják az előválasztást

Előválasztási sátor a Bikás parkban

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Minthogy szombaton, alig két órányi működés után összeomlott az előválasztás informatikai rendszere (amelynek oka az Országos Előválasztási Bizottság szerint valamiféle rosszindulatú támadás volt), és a szavazás újrakezdését hétfőn 7 órára ígérik, a kiesett két nappal meghosszabbítják a szavazást szeptember 28-án 20 óráig, írja a 444.

A hosszabbítás célja az, hogy a támadás kiküszöbölése után ugyanannyi idő legyen az előválasztáson szavazni, mint azt eredetileg tervezték. Az újbóli támadások kivédése érdekében a NATO-val, illetve az Európai Tanáccsal együttműködő kiberbiztonsági szakértőket is bevonnak a tervezésbe.

A pontos intézkedésekről az előválasztás Facebook-oldalán tájékozódhatnak.

Címkék: előválasztás

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt